2016. június 12., vasárnap

Prológus

Kedves Olvasóim! 
Nem hittem volna, hogy ilyen hamar újra itt leszek, viszont most, hogy ezt a bejegyzést írom, olyan érzés, mintha hazajöttem volna. Jó újra itt lenni, és remélem, hogy annyira ti sem sajnáljátok, hogy még mindig itt rontom a levegőt. :D 
Köszönöm az eddigi feliratkozókat, hihetetlen érzés, hogy egészen idáig konkrétan a semmi miatt iratkoztatok fel. Remélem, hogy hamarosan újra összegyűlik a 180+ fős kis bandánk, és hogy mindenkinek elnyeri majd a tetszését a történetem.  
Ha esetleg van valami kérdésetek, kommentben vagy askon nyugodtan tegyétek fel, és jólesne, ha megírnátok a véleményeteket is. :)

N.x

Niall Horan

Az embereket a kezdetek kezdete óta foglalkoztatja egy kérdés; Létezik szerelem első látásra?
A válasz relatív, van, aki váltig állítja, hogy nem, mert a szerelemhez szükséges megismernünk egymást, ami egy hosszú folyamat, és van, aki szerint igen, nem biztos, hogy azért, mert ilyesmi megtörtént már vele, lehet hogy csak azért, mert hisz a tündérmesékben. Hogy én mit hiszek? Szerintem létezik, hiszen senki nem kérdezte meg tőlem, hogy szükségem van-e rá, még csak nem is törtem magam azon, hogy megismerkedjek valaki hozzá hasonlóval, egyszerűen csak megjelent előttem, vagy én jelentem meg előtte, a lényeg, hogy mindent felforgatott bennem. Nem biztos, hogy ez azért van, mert a tündérmesék valósak is lehetnek, az én esetemben valószínűleg az a valami vagy valaki, aki a sorsomért felelős, egyszerűen megunta a világban való ügyetlen kallódásom, és ledobta elém őt, hogy legyen egy olyan értelme az életemnek, ami nem köthető másokhoz. Ha ez így történt, üzenem, hogy az akció sikeres volt.
Ő az, aki nem hagyja nyugodni a gondolataim, akire nem tudok nem gondolni.
Ő az, aki miatt álmatlanul hánykolódom.
Ő az, aki miatt elakad a lélegzetem, és aki képes kiváltani belőlem, hogy a legnagyobb hülyeségeket mondjam, amikor éppen értelmes akarok lenni.
Ő az, akinél szebbet még életemben nem láttam, és aki nem hagyja, hogy túl sokáig gyönyörködjek benne.
Ő az, akinek sosem hazudnék, mégsem hisz el nekem soha semmit.
Ő az, aki meglebegteti előttem annak az illúzióját, hogy milyen lehetne vele, hogy milyen lehetne, ha végre elkezdeném igazán a saját életemet élni, de csak elhúzza előttem a mézes madzagot, és hagyja, hogy hason csúszva próbáljam elérni, de akárhányszor megközelítem rálép a kezemre. A kezem azonban keményebb, mint amilyennek kinéz, és mindegy, hányszor tipor sárba, és hányszor cáfolja meg, amit mondok, tovább kúszok érte, mert feltettem az életem erre a játszmára, ha nyerek, megnyerem őt, ha veszítek, elvesztek mindent. Márpedig én nem szeretek veszíteni, és nem is fogok, mert Ő nem olyan, aki nélkül olyan könnyű létezni, miután megismerted, főleg, ha biztos vagy abban, hogy rá vártál egész életedben. 

21 megjegyzés:

  1. Nessa!

    Egész nap vártam a pillanatot, hogy elolvashassam, és annyira izgultam, de csak nem történt semmi, de most!
    Nagyon hiányzott már az írásod - messenger nem ér, ok?:D - és teljesen kétségbe voltam esve, mert ez az ostoba Blogger nem mutatott semmit, de itt van! Megérkezett, és wow! Én már most nagyon izgulok, pedig még csak épp hogy elkezdődött. :)
    Ha nem írtad volna, akkor se bírtam volna ki komment nélkül, és, örülök, hogy újra itt vagy. És nem, nem rontod a levegőt. A folytatást meg tudod, hogy epekedve.. :) <3

    Annyira jó érzés ezt írni Neked:
    xx Lu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lu!
      Pedig amint felébredtem már fel is tettem, sőt, már éjfélkor szerettem volna, de bealudtam. :D
      Jaj, úgy örülök, hogy ezt mondod, köszönöm szépen, nekem is hiányzott az írás, és úgy maga az egész Blogger, még ha néha elég pocsék is.
      <3

      Törlés
  2. Szia Nessa!

    Annyira vártam már, hogy feltedd a prológust és tényleg elkezdődjön a történet, mert amióta bejelentetted, hogy egy újabb blogba kezdesz nem bírok magammal, főleg, hogy az EIWBNIEN második évada.
    Ahogy látom, szegény Niallnek nem lesz könnyű dolga, pont egy olyan lányra vetett szemet, aki legalább annyira nehéz eset, mint Miranda, vagy még nehezebb. :D

    Alig várom, hogy megismerjük a titokzatos lányt!

    Anna .x

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Haha, én is nagyon vártam, hogy végre elkezdhessem, nagyon édes vagy. <3
      Ebbe nagyon beletaláltál, de drága Miránknál azért nem lesz rosszabb. :D

      Törlés
  3. Drága Nessa!

    Most nem írom le, hogy mennyire vártam már a Prológust, mert egyértelmű. (Szerintem)
    Kezdem inkább azzal, hogy OH MY GOD!!!
    Ezt ugye nem gondoltad komolyan? :(
    Nagyon de nagyon bosszant, hogy még csak a prológus van fent, legszívesebben már most felfalnám az egész sztoryt de sajna még csak a gyönyörűséges fejedben létezik az egész. (Tudok fogalmazni csak mégsem. :D)
    Ez a kis töredéke a történetnek annyira megfogott, hogy hhkbshogbsj. *-*
    Pedig mondhatni az ég világon semmi nem derült még ki azon kívűl, hogy a főhősnőnk vagy Mira Hemmings vagy pedig a szakasztott mása.
    I M Á D O M!!!
    Még hatszor meghalok a folytatásra várva...!!!

    Sarah xx

    Ui: Remélem nem vártál (tőlem) értelmes kommentet. Tőlem az már sok lenne.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sarah!

      Nagyon aranyos vagy! :D Ha annyira toppon lennék, akkor lehet, hogy az egész sztorit fel is tölteném egyben, de jelen pillanatban a 3. résznél tartok, és fogalmam sincs róla, hogy mit fogok kihozni ebből a sztoriból, szóval még a fejemben sem létezik az egész. :D
      Nagyon szépen köszönöm, örülök, hogy ennyire tetszett, borzasztóan izgultam miatta. :)

      Törlés
  4. Drága Nessa!

    Olyan jó, hogy ilyen hamar visszatértél hozzánk. Már nagyon hiányoztál. Nagyon örülök, hogy Niall szemszögéből írtad, és remélem kapunk majd ízelítőt Mira és Liam kapcsolatából is egy kicsit. Kíváncsi vagyok, hogy Ő milyennek is lássa a kapcsolatukat, illetve Mira mennyiszer fog Niallhoz fordulni tanácsért, vagy fordítva.
    Konkrétan nem árultál el semmit a főszereplő lányról, de Niallnak nehéz dolga lesz. De ennek ne legyen olyan vége, mint az Angelnek, azt nem bírnám ki.
    Már nagyon várom az első részt, már falnám a sorokat.
    Hatalmas virtuális ölelés, a Kedvenc írómnak. ♥♥
    Mónika

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mónikám! :)

      Saját magamon lepődtem volna meg, ha tovább bírom.
      Édes vagy, nekem is nagyon hiányzott mindenki, és rettentően jólesik, hogy ezek szerint én is hagytam magam után valami kis ürességet, amíg nem voltam jelen.
      Bizony, lesz Mira és Liam is bőven, mivel végig maradni fog Niall szemszöge. :)
      Nem lesz olyan vége, mint az Angelnek, ígérem, hogy senkit nem ölök meg, és amúgy sem írom meg kétszer ugyanazt. :D
      Ölellek én is, és mindent köszönök. <3

      Törlés
  5. Mióta megtudtam, hogy új blogot kezdesz, az EIW második évada lesz és Niall lesz a főszereplő, tűkön ülve vártam, hogy olvashassam. És megérkezett a prológus. Már most imádom. Nagyon izgalmasnak ígérkezik.
    Puszi,
    Veronika

    VálaszTörlés
  6. Drága Nessa! :)

    Újra itt vagyok és te is visszatértél.JEEEE <3
    Epekedve várom, hogy milyen remek sztorival rukkolsz elő mint mindig :)
    Nagyon várom már, hogy megtudjam a részleteket.
    Puszi :-*
    XoXo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dórim!

      Köszönöm szépen, remélem nem fogok csalódást okozni. :)

      Törlés
  7. Drága Nessa!
    Amióta az egyik barátnőm (név szerint Veronika) elküldte az Everything I Wanted c. blogodat abba se tudom hagyni az olvasgatást! Imádom ahogy írsz és amikor mondták hogy új blogot kezdesz Niallel a főszerepben majd meg őrülök annyira várom! És itt a prológus! Nagyon jó lett! Alig várom a következőt!Csak így tovább!

    Puszi: Luca :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Luca!

      Nagyon szépen köszönöm, remélem, hogy ez a blogom is tetszeni fog. :)

      Törlés
  8. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  9. Kedves Nessa!
    Röstellem hogy nem tudtam elolvasni hamarabb, pedig még a naptáramba is beirtam(!):D Várom már mi lesz a történet, hogyan fog futni a szála , miként gubancolódik össze, majd simul ki újra kihozva így egy fantasztikus történetet. Eddig nagyon tetszik. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Igazán nem késtél sokat, hiszen csak 1 napja van még fent a prológus.
      Köszönöm, örülök, hogy tetszik. <3

      Törlés
  10. Drága Nessa!
    Nagyon vártam már az új történeted, és sajnos az elmúlt napokban a mai "fantasztikus" vizsgámra készültem, és ezután a szörnyűséges szóbeli utána, arra jönni haza, hogy már 2 napja(!!!!) vár a történeted, felemelő érzés, feldobtad a napomat. Köszönöm szépen!. <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága! :)
      Örülök, hogy szebbé tehettem a napodat, és remélem, hogy annyira azért nem volt szörnyű a vizsgád.
      Én köszönöm! <3

      Törlés
  11. Nagyon jó lett..... szuper vagy!��

    VálaszTörlés